електронен портал за информация и консултация

 

Това прогнозира изпълнителният директор на “Адрес недвижими имоти”

За хубавите имоти цените ще продължават да се вдигат, а за имотите с лоша характеристика, ниско качество и в непредпочитан район, съвсем логично, при спад на сделките да спаднат и цените.

Това прогнозира изпълнителният директор на “Адрес недвижими имоти” Гергана Тенекеджиева, която представи на форум анализ на пазара на жилищни имоти в София и региона.

Бизнес форумът на Imoti.net, част от “Инвестор Медия Груп” (Investor Media Group), на тема “Новите предизвикателства пред пазара на имоти” започна днес в Интер Експо Център.

На потребителите, които си задават въпроса дали сега е подходящият момент за покупка на имот, Тенекеджиева отговори, че това се прави винаги при необходимост от жилище.

 

При покупка с инвестиционна цел обаче трябва да се обърне по-голямо внимание на останалите характеристики на имота, защото те са от съществено значение за бъдещата стойност и цена на имота.

 

Експертът посочи, че заради високите цени в столицата не винаги можем да си купим имот на желаното от нас място и затова става все по-модерна схемата - “купуваш си имот, даваш го под наем и живееш под наем”.

https://www.pariteni.bg/novini/imoti/cenite-na-hubavite-imoti-shte-prodylzhavat-da-se-povishavat-247905